orgelconcert Susanna Veerman

Zondag 13 november 2011 om 13:00 uur is er ter ere van het 130-jarig bestaan van het Aristide Cavaillé–Coll orgel in de Augustinuskerk aan de Postjesweg een concert door onze repetitor en organiste Susanna Veerman.
Susanna Veerman is titulair organist van de Augustinuskerk. Aan het concert werkt mee Wim Does (tweede organist van de Augustinus). Het concert begint om 13:00 uur, de deur is open vanaf 12:30 uur.

Gespeeld worden werken van: J.S. Bach, F. Mendelssohn, F. Liszt, C. Franck, A. Guilmant en E. Gigout.

De toegang is gratis, na afloop deurcollecte voor onderhoud van het orgel. Na afloop kan er nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje. De Augustinuskerk is op Postjesweg 123 in Amsterdam (ingang via Nieuw Vredenburgh), telefoon 020-6183709. Met dank aan Stadsdeel West.