Chris Postuma

Chris Postuma (tenor) groeide op met klassieke muziek. Hij zong op jonge leeftijd als jongenssopraan en vervolgens als tenor in Kamerkoor ‘Kavóca’ o.l.v. zijn moeder Luthine Postuma. Met ‘Kavóca’ maakte hij concert- en studiereizen naar o.a. Cambridge, Praag, Venetië, Dresden en Leipzig. Op 18-jarige leeftijd zong hij delen van de  evangelistenpartij in Bachs Johannes Passion. Sinds zijn 18e zingt Chris ook als gastzanger in Engeland in het semiprofessionele kamerkoor ‘The Coventry Singers’ o.l.v. BBC dirigent  Paul Leddington Wright. Hij volgde workshops bij Alberto ter Doest en Clarron McFadden. 
Aan Codarts conservatorium Rotterdam volgde Chris de vooropleiding solozang bij Frans Huijts. Inmiddels studeert hij klassiek zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Gerda van Zelm en mocht hij daar participeren in solo- en kleinkoorprojecten o.l.v. Mike Fentross, Peter van Heyghen, Pieter Jan Belder en Michael Chance. 
Samen met organist en pianist Jurjan Lipke wordt Chris gevraagd binnen kleine concertreeksen lied en kerkmuziek.