Cantatediensten Westerkerk hervat

Met ingang van zondag 27 september 2020 worden de maandelijkse cantatediensten hervat. We zijn blij dat we u weer kunnen verwelkomen bij de cantatediensten in de Westerkerk. Helaas gaat dat niet meer zo gemakkelijk als voorheen. Hieronder vindt u alle informatie die van belang is om uw en onze gezondheid zo goed mogelijk te waarborgen.

Aanmelden en registeren
• We stellen het zeer op prijs als u zich uiterlijk op de vrijdag (voor 12.00 uur) voorafgaand aan de betreffende zondag per mail aanmeldt voor de kerkdienst via kerkdienst@westerkerk.nl. We vragen u om bij de aanmelding uw naam en telefoonnummer door te geven.

• Mocht dat niet mogelijk zijn of bedenkt u op zondagochtend nog om naar de Wester te komen: geen probleem! Uw gegevens worden dan bij de ingang van de kerk genoteerd.

• Mocht u met meerdere mensen komen, dan graag bij aanmelding alle namen en gegevens doorgeven van de personen die naar de dienst komen, dat geldt ook voor eventuele kinderen die meekomen.

• U dient zich elke week opnieuw aan te melden of voorafgaand aan de dienst te registreren.

• Mocht u geen computer hebben, dan kunt u de Westerkerk bellen (020-6247766) op maandag tussen 10.00 en 15.00 uur en op donderdag tussen 15.00 en 17.00 uur.

• Op vrijdag ontvangt u een bevestiging van aanmelding. Komt u met meer mensen dan u heeft aangemeld? Dan vragen wij om registratie voorafgaand aan de dienst.

• Bevestiging van het bijwonen van een dienst gaat op volgorde van aanmelding. Mochten zich meer dan het toegestane aantal mensen hebben aangemeld, dan ontvangt u bericht dat u bovenaan de lijst staat voor de kerkdienst van de week erna. Ook is dan registratie voorafgaand aan de dienst niet meer mogelijk.

Voor het uitgebreide Gebruiksplan Westerkerk Amsterdam a.g.v. corona maatregelen klik hier.

Hebt u vragen, neem dan contact op met het bureau van de Westerkerk: 020-6247766 of via email: info@westerkerk.nl.

Posted in blog