Meet and greet op donderdag 6 november

Meet and greet met Westerkerkkoor en Ensemble ’t Kabinet op donderdag 6 november om 20:00 uur voor bestaande en nieuwe donateurs van het Kunstcentrum Westerkerk.

DSC03522Donateurs van het Kunstcentrum Westerkerk steunen vaak al vele jaren de maandelijkse cantatediensten. Speciaal voor hen – en voor mensen die ook donateur willen worden – organiseren koor en orkest een speciale avond waarmee we onze donateurs in het zonnetje willen zetten.

U krijgt uitleg over het repetitieproces, hoe een cantatedienst nu eigenlijk tot stand komt en natuurlijk hoort u muziek. Koor en orkest zullen een Bach-cantate uitvoeren. Kimball Huigens – de pianist die onze repetities begeleidt – zal ook een stuk spelen. We bieden u de gelegenheid om vragen te stellen. En natuurlijk is er ook een hapje en drankje.

U kunt op de avond zelf aan de deur ook donateur worden.
Aanmelden via donateurs@westerkerkkoor.nl
De avond is alleen toegankelijk op vertoon van uw donateurskaart 2014.

Posted in blog