Bachdag 2024

Op zaterdag 20 april 2024 organiseren het Westerkerkkoor en Ensemble ’t Kabinet een Bachdag in de Amsterdamse Westerkerk. Samen met veel deelnemers en onder de bezielende leiding van dirigent JanJoost van Elburg werken we die dag aan de Bach-cantate ‘Ich hatte viel Bekümmernis’ BWV 21. 

Je kunt je op dit moment helaas niet meer inschrijven, we zitten vol. Als je graag informatie wilt ontvangen over soortgelijke evenementen in de toekomst, stuur dan een mail naar zingen@westerkerkkoor.nl.

’s Avonds volgt een concert voor publiek. Nodig al je vrienden en bekenden uit, tickets voor het concert zijn hier te koop.

Meer informatie over de Bachdag vind je hier.

Het Westerkerkkoor heeft regelmatig vacatures voor geoefende amateurzangers. Kijk op de pagina Meezingen voor meer informatie.